Lymfedrenasje

Lymfedrenasje

Lymfedrenasje behandling

Lymfedrenasje foregår her ved at kroppen smøres inn med olje, deretter blir det benyttet kolber som er koblet til et vakuumapparat, disse føres langsmed lymfens åresystem. Slik får lymfene hjelp til å ta opp avfallsstoffer og føre dem ut av kroppen via blod og urin.

Hele kroppen + ansikt blir behandlet. Altså, en storrengjøring av kroppen! 

Lymfesystemet spiller en viktig rolle i kroppens immunforsvar og har viktige oppgaver som å:

 • Samle opp overflødig væske
 • Fange opp ulike elementer som har trengt seg ut fra blodbanen
 • Være kroppens forsvar mot virus, bakterier og kreft

Et lymfesystem som ikke fungerer som det skal kan gi smerter i muskulaturen og gi en generell stivhet i kroppen. Kalde hender og føtter, hevelse i anklene, leggkramper og spenninger i hode og nakke kan også være tegn på at lymfen ikke sirkulerer hensiktsmessig.

Lymfedrenasje med vakuum kan virke forebyggende og som effektiv behandling av blant annet fibromyalgi, urolige ben, fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk, revmatiske lidelser, væskeansamlinger, overvekt, cellulitter, etter stort vekttap, betennelser (også bihulebetennelse), dårlig blodsirkulasjon og nedstemthet.

Benytt knappen øverst på siden "Ønsker behandling", oppgi navn, alder og telefonnummer, så tar jeg kontakt. Eventuelt kan du også sende en sms eller ringe 977 38 098, legg gjerne igjen en beskjed om jeg ikke tar telefonen (er ofte opptatt med behandlinger).

Ønsker du en kur på fem eller ti behandlinger er det å anbefale at de første gjennomføres en til to ganger de første ukene. Du bestemmer selv hvor tette dine behandlinger skal gjennomføres, kun avhengig av behandlerens timeplan.

Lymfedrenasje - godt for kropp og sjel!

1 behandling kr. 850,-

1 kur på 5 behandlinger kr. *3750,- (spar 500,-)

1 kur på 10 behandlinger kr. *7200,- (spar 1300,-)

*Delbetaling benyttes ved kjøp av kur. 

Du trenger ikke ha med noe, men det kan være lurt å ikke ha det peneste undertøyet, da det benyttes olje i behandlingen. Det er viktig å ta hensyn til miljøet, av den grunn får du utdelt laken, stort og lite håndkle som følger deg gjennom behandlingene. 

Forbigående reaksjoner etter behandling, når slaggstoffene skal ut kan være:

 • Stram lukt av urin/avføring
 • Økt pågang til toalettet
 • Ømme muskler og ledd
 • Ømme lymfeknuter
 • Hudreaksjon
 • Frostanfall
 • Hodepine
 • Svette

Du skal ikke ta lymfedrenasje når du er gravid, har akutt smerte eller feber. Har du nylig blitt hjerteoperert eller har kjent hjertesykdom, type 1 diabetes eller hatt blodpropp, bør du snakke med legen først.

Ytterligere informasjon: Lymfesystemet har ikke egen pumpe i sitt kretsløp, slik hjertet fungerer som pumpe i blodets kretsløp. Lymfesystemet består av lymfevæske som transporteres i lymfeårer. Lymfekjertler som er «langs veien» i kretsløpet, presser lymfen rundt ved hjelp av kroppens bevegelser.

Del denne siden