Akupunktur/laser

AcuNova akupunktur og laserterapi

BMA akupunktur, laserterapi, dypvevsmassasje

De elleve BMA akupunktur metodene virker via hjernen, gjennom nervene som kommer fra sentralnervesystemet (ryggmargen) og har til hensikt å kickstarte kroppens egen tilhelingsprosess. 

Med laser overføres energien fra laserlyset til kroppens celler, hvor det kan benyttes som brennstoff. Lyset trenger med sine helt spesielle egenskaper og sin energi dypt inn i vevet, inn til den enkelte celle og inn til hver eneste lille mitokondrie, hvor energien absorberes og dermed overføres. Cellen får derved energi til å uføre alle de oppgaver, som den i forveien er programmerte til, heriblant kroppens naturlige tilheling.

Du kan også velge kombinasjonsbehandling. Dypvevsmassasje/nakke/rygg sammen med infrarød varme kombinert med akupunktur/laser.

Bør være ditt førstevalg ved akutte og kroniske plager:

Som for eksempel smerter i hæler, knær, rygg, og skuldre, i tillegg til diverse idrettsskader, hodepine, luftveisplager, overflateproblemer, seneknuter, tinnitus og nedsatt immunforsvar mm. 

Dag- og kveldstimer.

Akupunktut/laser, kr. 485 pr. behandling.

Kombinasjonsbehandling, kr. 735,- 

Karianne

Tlf 977 38 098

post@hmsagenda.no


Silovegen 42, 2150 Årnes

Tilbakemelding fra kunde

"Vil takke Karianne for god hjelp mot isjias-smerter. Hadde ganske ille smerter med stråling fra rygg, via hofte og ned i kne og legg. Etter bare en behandling med Acunova var smertene nesten borte😀 Jeg har tidligere fått behandling for vondt i nakke og hode, med veldig god virkning😊 Så tusen takk, jeg kommer gjerne igjen ved behov😊 mvh Kjersti Aanrud Dalen"

Tilbakemelding fra kunde

Har lyst til å takke deg for behandlingene du har gjort for meg. Jeg er en mann i midten av 40 årene som går mye i jobben. Har slitet veldig med vondt i føttene og spesielt hælene. Gikk til legen og fikk vite at dette var PLANTAR FASCIITT. Betennelse i hælene som er veldig smertefullt.

Ingenting hjalp av det legen ga meg av medikamenter og øvelser.

Fikk tilfeldig anbefalt akupunktur og jeg må ærlig si at jeg har fått en helt ny hverdag. Kjente stor forskjell allerede etter første behandling. Etter endt behandling er det som en helt ny verden og smertene er borte både på morgningen når jeg våkner og igjennom hele dagen.

Jeg anbefaler dette til alle som er plaget med PLANTAR FASCIITT. Vil også få nevne at Karianne er utrolig dyktig innenfor dette feltet og jeg anbefaler henne så fort jeg hører om noen er plaget med dette eller senebetennelse ol.
Hilsen Thomas M. Skjeldal

Tilbakemelding fra kunde

Acunova gjorde underverker på et verkende kne for et halvt år siden.
5 behandlinger, og ikke merket noe siden siste behandling. Takk!
Kan varmt anbefales!
Hilsen Per Bøhn

Del denne siden

Mer informasjon

Akupunktør John Boel sr. – på nittitallet, fant ut at det i og rundt alle ledd fins punkter som er særdeles anvendelige til behandling av smerter, organiske lidelser og såkalte «uhelbredelige» øyesykdommer. Også de tilfellene som legevitenskapen har gitt opp (med beskjeden «det må du lære deg å leve med» til pasientene). Den nye oppdagelsen fikk navnet AcuNova – som betyr «ny akupunktur».

AcuNova virker via nervesystemet og hjernen – i motsetning til klassisk kinesisk akupunktur, som virker via kroppens meridianer (energibaner).

Sammen med en gruppe vitenskapsmenn brukte akupunktørene ved Boel Akupunktur mye tid på å utforske det nye systemet. Etter hvert som forskningen skred frem, ble det tydelig at AcuNova har en enestående virkning – og et potensial hittil ukjent for etablerte helsesystemer verden over.

AcuNova har vist seg å være velegnet til behandling av nesten alle typer helseproblemer. Benyttet på akutte smerter samt på blinde og svaksynte, er resultatene intet mindre enn bemerkelsesverdige.

AcuNova er med årene blitt en velkjent akupunkturmetode; over 3000 alternativ-behandlere og mer enn 1000 leger og annet helsepersonell fra drøyt 50 land har lært seg metoden. Noe som har resultert i at det hver måned blir behandlet om lag 1.000.000 pasienter med AcuNova på verdensbasis (kilde: https://akuuni-no.dk/acunova/)